Smycken!

Jag har skaffat mig en ny blogg där jag lägger ut mina smyckesalster. Det går även att beställa smycken från mig, och jag skänker 5 kr för varje sålt smycke till Barncancerfonden. Har inte hunnit lägga upp så mycket än, men håll till godo. Det kommer mer allt eftersom jag hinner skapa och fota :)

Här är adressen:
http://designbyikigai.blogg.se

Det är dags!

Känner att jag måste skaka liv i den här bloggen igen. Mycket har hänt sedan sist. Jag har bl.a hittat en ny kärlek och planerar flytt. Saker och ting har gått snabbt, men det känns väldigt bra.

Det har även hänt mindre roliga saker; jag blev akut opererad i början av mars p.g.a ett utomkvedshavadeskap ( hade ingen aning om att jag var gravid ens).

Fick plötsliga smärtor i magen när jag var hemma och höll på att äta middag. Lyckades iaf ta mig till telefonen och ringa ambulans. Fick knappt fram orden, p.g.a smärtan och att jag var alldeles svimfärdig. Jag kröp längs golvet till dörren för att öppna så att ambulanspersonalen kunde ta sig in. Sedan föll jag ihop på hallgolvet. Det blev dropp i båda armarna och ambulansfärd till Sunderby sjukhus, där jag opererades akut.

Det visade sig att jag hade ca 1,2 liter blod i magen. Inte så undra på att magen kändes alldeles uppsvälld! Fy så läskigt det var! Mitt blodvärde efteråt var inte det bästa (de övervägde att ge mig 2 enheter blod, men det blev inget av det...), så jag har fått knapra järntabletter. Men nu är det finfint igen :) Skönt att det gick så pass bra som det gjorde!

Tänker på den stackars unga killen, Emil Linnell som ringde ambulans men inte fick någon hjälp :( Blev så otroligt upprörd då jag läste utdraget ur SOS-rapporten. Så vansinnigt arrogant av sjuksköterskan som tog emot samtalet! Man kan ju undra vad han tänkte/fick ut av det, nästan som att han var ute efter att jävlas med honom. Tur att han är sparkad och hoppas innerligt att det inte finns fler därute... och om det gör det, att de lärt sig en läxa efter den händelsen. Tragiskt och så fruktansvärt onödigt!

Nu ska jag gå och försöka bota min förkylning. Har tappat rösten och redan blött (blödit... vad heter det egentligen?) näsblod 3 gånger idag. Vilken tur att jag har lite pyssel att sysselsätta mig med, scrapbooking bl.a :)