Lär nog...

Kanske inte kommer skriva här lika ofta, eftersom det har hänt en del saker i mitt liv. Återkommer när jag har mer krafter. Må gott alla, och ta hand om er.

Brrr!

Känns riktigt kallt idag, kikade på termometern nyss: minus 10, trodde åtminstone att det skulle vara minus 15. Sitter härinne och huttrar och nyser med en kaffekopp i handen och hoppas att jag inte håller på att bli förkyld, medans grannen brevid håller på att borra sig genom väggen (låter det som i alla fall).

Igår höftade jag ihop ett matbröd som faktiskt blev ganska bra. Det blev ett ganska enkelt frallrecept, kände mig så sugen på det. Har dessvärre inte skrivit upp receptet, glömde totalt bort det. Nästa gång ska jag dock komma ihåg, I promise :)

Nu ska jag traska ner på Ica och köpa lite frukt i förebyggande syfte. Hoppas att ni har en bra måndag! :)Nammi nammi.

Oj!

Nu har jag inte bloggat på evigheter, kanske dags att ta itu med det :) Har sedan sist börjat på en utbildning samt klarat den. Har därmed fått ett SRY-certifikat. Det innebär att jag nu är utbildad inom hemservice och städbranschen. Kommer bli lättare att få arbete med den här utbildningen i ryggen så det känns jättebra! Det är ju inte det lättaste att hitta jobb idag, men det är bara att vara envis. Envishet och positivt tänkande är något jag har en stor portion av, som tur är :)

Pierre befinner sig just nu i den södra delen av landet. Han tågade till Leksand där han spenderade några dagar hos sin bror. Sedan bilade de gemensamt till Emmaboda, där de är nu och hälsar på sin syster med familj. Senare ska han ta bussen till Skara för att träffa sin mamma, så det är en himla massa åkande. Glad för hans skull, alltid skönt att träffa sin familj :) Jag vet ju själv hur det är att ha familjen långt borta.

Själv ska jag spendera den här lördagen med lite pyssel, exakt vad det blir vet jag inte än, men det lär visa sig :)