Kokoskaka

Smet:
2 dl socker
2 ägg
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kokande vatten
Gör såhär:
Vispa ägg och socker poröst. Blanda ihop mjöl och bakpulver. Blanda sedan i det i äggsmeten tillsammans med vattnet. Grädda i en smord form beströdd med kokos i 175 grader i cirka 30 minuter.
________________________________________________________________________________
Topping:
50 g smält smör
1 äggula
1/2 dl strösocker
2 msk vaniljsocker
kokos
Gör såhär:
Smält smöret och rör i äggulan, sockret och vaniljsockret. Stick många hål i kakan med t.ex en tandpetare eller baksticka och häll sedan över toppingen. Strö på med kokos.
Låt kakan svalna en liten stund innan du skär i den. Servera den tillsamman med en kopp kaffe som är pricken över i:et! Lycka till!
tips: http://alltinomdesign.blogg.se/?tmp=20225608